Video: Ένα Audi A7 Sportback περνάει ξυστά από έναν μοτοσυκλετιστή

Σχετικά άρθρα

lucky

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένας οδηγός μοτοσυκλέτας θα πρέπει να είναι 10 φορές πιο προσεκτικός από έναν οδηγό αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί περισσότεροι. Όσο καλός οδηγός και αν είσαι θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για το απροσδόκητο. Όπως καλή ώρα αυτός ο μοτοσικλετιστής που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Ο συγκεκριμένος μοτοσικλετιστής, όπως φαίνεται οδηγούσε, με κανονική ταχύτητα και στην λωρίδα του, σε έναν ορεινό δρόμο, όταν ξαφνικά είδε ένα Audi  A7 Sportback να έρχεται προς τα πάνω του.

Ο οδηγός του Audi φαίνεται ότι μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στη στροφή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς, όπως θα παρατηρήσεις ενώ περνάει ξυστά από τον μοτοσικλετιστή, δεν τον χτυπάει.

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως θαύμα το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και αν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας δεν ήταν τόσο προσεκτικός ίσως να συνέβαινε και το αντίθετο. Γι’ αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...