Η GM θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων από το 2014

Σχετικά άρθρα

general-motors-and-powermat-wireless-charging-technology-for-electronic-gadgets-6

H General Motors, έχοντας επενδύσει 5 εκατ. δολάρια ώστε να αναπτύξει επαγωγικούς ασύρματους φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ήρθε η ώρα να περάσει τη τεχνολογία στη παραγωγή.

Η Chrysler και η Toyota προσφέρουν ήδη την τεχνολογία, στα Avalon και Dart αντίστοιχα, με την GM να έχει συνεργαστεί με την εταιρία ηλεκτρονικών ειδών Powermat ώστε να κατασκευάσουν από κοινού, μια νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης για προσωπικές κινητής συσκευές.

Η GM έχει επενδύσει 5 εκατομμύρια δολάρια στην Powermat ώστε η δεύτερη, να δημιουργήσει ένα νέο φορτιστή ο οποίος θα φορτίζει ασύρματα φορητές ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στα αυτοκίνητα των εταιριών της GM όπως η Chevrolet, η Cadillac, η Buick και η GMC.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...