Μηχανικοί “πείραξαν” παρκόμετρα στις Η.Π.Α. και έκλεψαν πάνω από 200.000$

Σχετικά άρθρα

12coins.600

Πάνω από 200.000 δολάρια κατάφεραν να κλέψουν από τα παρκόμετρα του Buffalo Νέας Υόρκης ο James Bagarozzo και ο Lawrence Charles από το 2003 και μέχρι να τους καταλάβουν και εν συνεχεία συλλάβουν οι αρμόδιες αρχές προ λίγων ημερών.

Οι συνεργοί, και οι δύο υπεύθυνοι για τη συντήρηση και τη σωστή λειτουργία των μετρητών αυτών, διάλεγαν τα παλαιότερης τεχνολογίας μηχανήματα, αυτά που δεν είχαν ξεχωριστό κάνιστρο για την υποδοχή κερμάτων και απλά τα ξάφριζαν. Σε 10 χρόνια που είχαν αυτό το “hobby”, εκτιμάται πως έκλεψαν τουλάχιστον 200.000$ ή αν θέλετε, περίπου 5 τόνους σε κέρματα! Πιάστηκαν δε, όχι επ’ αυτοφώρω, όχι επειδή τους κατέδωσε κάποιος αλλά με τη μέθοδο της σύγκρισης.

Ο επίτροπος parking της πόλης, παρατήρησε πως οι νέοι μετρητές που δέχονται πληρωμή του αντιτίμου με πιστωτική κάρτα έδιναν πολλά περισσότερα χρήματα από το σύνηθες. Αυτή η παρατήρηση, οδήγησε σε έρευνα και η έρευνα οδήγησε στη σύλληψη των δύο δραστών.

[Πηγή: Time]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...