O Whitmarsh δηλώνει ανοικτός προς τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Martin Whitmarsh on the pit wall.

O Martin Whitmarsh, παραδέχθηκε ότι η McLaren θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του Kimi Raikkonen. Η Βρετανική ομάδα, φαίνεται να επιθυμεί την έναρξη διαπραγματεύσεων με τον πρώην οδηγό της, με αυτόν τον τρόπο μπαίνει μέσα και αυτή στο παιχνίδι της απόκτησης του Φιλανδού.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της F1, ο Whitmarsh ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί την επιστροφή του Raikkonen πίσω στη McLaren. Και αυτός απάντησε:

Ναι, την έχω. Ο Kimi είναι εξαιρετικός και είμαι οπαδός του. Υπάρχουν πολλές φήμες εκεί έξω αυτή τη στιγμή, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί. Είμαι εντελώς ανοικτός, πέρυσι είχαμε συνομιλίες με τον ίδιο, αλλά για διάφορους λόγους αυτές δεν καρποφόρησαν. Αυτή τη χρονιά όμως δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Προφανώς ο Kimi είναι αποφασισμένος να πάει κάπου αλλού και έχω την αίσθηση ότι δε θα επιτύχει το στόχο του αυτό, οπότε ας δούμε τι θα κάνει τελικά.

O Raikkonen ως οδηγός της McLaren, κέρδισε εννέα Gran Prix και ήταν δύο φορές φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών της F1. Η McLaren αυτή τη στιγμή έχει ως οδηγικό δίδυμο τον Jenson Button και τον Sergio Perez. Ο Martin Whitmarsh δηλώνει υποστηρικτής και των δύο αυτών οδηγών.

Για τους δύο οδηγούς της Mclaren δήλωσε:

Να θυμίσουμε ότι ο Checo είναι ακόμη πολύ μικρός, είναι δέκα χρόνια νεότερος από τον Button. Δεν έχουμε δώσει στους οδηγούς μας το μονοθέσιο που θα έπρεπε αυτή τη σεζόν. Όμως τα έχουν πάει φανταστικά και νομίζω ότι αξίζει να έχουν άλλη μια προσπάθεια μαζί μας.

Οι Times αναφέρουν ότι στην επέτειο των 50 χρόνων της ομάδας στην F1 η οποία είναι την επόμενη εβδομάδα, θα βγει και μια ανακοίνωση ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Jenson Button (υπολογίζεται να έχει απολαβές περίπου στα €14.000.0000). Η συμφωνία είναι πιθανό να έχει διάρκεια τριών ετών.

[Πηγή: F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα