Η McLaren P1 σημείωσε 7:04 στο Nurburgring;

Σχετικά άρθρα

p1

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που είδαμε μια ασημί McLaren P1 να πηγαίνει τάπα στο Nurburgring και ίσως τότε να είδαμε μέρος του γρήγορου γύρου που επιχείρησε να κάνει εκεί το νέο βρετανικό hypercar, το οποίο είναι σχεδόν sold out.

Σύμφωνα με το Bridge to Gantry, η P1 σημείωσε χρόνο στη Πράσινη Κόλαση 7:04 και όχι 6:33.26, τον στόχο που είχε θέσει η McLaren. Ο Ron Dennis στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, εκεί όπου παρουσιάστηκε η P1 στο κοινό, είχε πει πως η P1 είναι σε θέση να σημειώσει χρόνο κάτω των 7 λεπτών στο Nurburgring.

To Bridge to Gantry συνεχίζει λέγοντας πως η McLaren έχει ζητήσει να κατοχυρωθεί αυτός ο γύρος ως ο ταχύτερος της P1 στο Nurburgring Nordschleife. Ο συγκεκριμένος χρόνος είναι κατά 24 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον χρόνο που έχει σημειώσει η MP4-12C, αλλά σίγουρα οι petrolheads όλου του κόσμου περίμεναν έναν χρόνο τουλάχιστον κάτω από 7 λεπτά, ειδικά για ένα αυτοκίνητο που κοστίζει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ.

Μένει να δούμε τώρα αν η McLaren όντως επιβεβαιώσει τον χρόνο και ποια θα είναι η απάντηση της Ferrari και της Porsche, με τις LaFerrari και 918 Spyder αντίστοιχα.

Ανανέωση: Η McLaren δεν επιβεβαιώνει το χρόνο 7:04 της P1 στο Nurburgring επειδή είναι πολύ αργός

[Πηγή: Bridge to Gantry]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...