Video: “Το όνομά μου είναι Matthew Cordle, και στις 22 Ιουνίου χτύπησα και σκότωσα τον Vincent Canzani με το αυτοκίνητό μου”

Σχετικά άρθρα

Cordle

Ο 22-χρονος Matthew Cordle έχει σοκάρει με τον τρόπο που επέλεξε να ομολογήσει πως ευθύνεται για τον θάνατο ενός άντρα σε τροχαίο τον περασμένο Ιούνιο. Ο Cordle ανέβασε ένα video στο YouTube στο οποίο, επί 3,5 λεπτά περιγράφει ότι σκότωσε τον άντρα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη.

Το όνομά μου είναι Matthew Cordle, και στις 22 Ιουνίου 2013, χτύπησα και σκότωσα τον Vincent Canzani

αναφέρει στο video προσθέτοντας πως:

Αυτό το βίντεο είναι η ομολογία μου.

Ο Cordle στο video περιγράφει το πως χτύπησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε 61-χρονος Canzani, οδηγώντας μεθυσμένος το φορτηγό του, αφού νωρίτερα είχε περάσει από πολλά μπαρ με τους φίλους του, πίνοντας για να ξεχάσει την κατάθλιψή του. Το video του τώρα θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο από την αμερικανική εισαγγελία.

[Πηγή: YouTube | Ευχαριστώ όλους για το tip]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr