Η LaFerrari έχει πρόβλημα με τις μπαταρίες του υβριδικού της συστήματος

Σχετικά άρθρα

laferrari

Σύμφωνα με επίμονες φήμες, η Ferrari, περισσότερο από μισό χρόνο μετά το δημόσιο ντεμπούτο της LaFerrari στην έκθεση της Γενεύης, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις μπαταρίες του συστήματος KERS. Μέλος του FerrariChat αναφέρει:

Η αλήθεια, ή τουλάχιστον μέρος της αλήθειας είναι πως η Ferrari αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα με τη διάρκεια ζωής των μπαταριών της LaFerrari. Οι μπαταρίες σταματούν να λειτουργούν ή “πεθαίνουν” μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Ferrari μέχρι και σήμερα δοκιμάζει τις μπαταρίες, αλλάζοντας πράγματα πάνω στη LaFerrari.

H LaFerrari δεν είναι ακόμη έτοιμη να περάσει στη παραγωγή, αφού παρότι η δύναμη που παράγουν οι μπαταρίες είναι η επιθυμητή για τη Ferrari, δεν είναι ακόμη αξιόπιστες ώστε να περάσουν στη παραγωγή.

Ωστόσο υπάρχει μια LaFerrari που σήμερα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τις μπαταρίες της. Ποια είναι αυτή; Η τηλεκατευθυνόμενη μινιατούρα της Tamiya. Είναι κλίμακας 1:10, έχει μήκος 45,9 εκατοστά και μεταξόνιο 25,7 εκατοστά.

LaFerrari στο Hong Kong

LaFerrari στη Γενεύη

[Πηγή: FerrariChat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...