Video: Ραψωδία για μηχανή και ορχήστρα από την Dacia

Σχετικά άρθρα

Dacia music

Θυμάστε το video που είχε κάνει η BMW με μουσική που παράγεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ήχους από την γραμμή παραγωγής της Σειράς 1; Ένα παρόμοιο video έδωσε τώρα στη δημοσιότητα η Dacia και το ονόμασε “Dinamica, a rhapsody for engine and orchestra” ή αν θέλετε, στο ελληνικότερο: Dinamica, μία ραψωδία για μηχανή και ορχήστρα.

Το video παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του διεθνούς φεστιβάλ μουσικής George Enescu του οποίου συνεργάτης είναι η Dacia. Στο video ενώνονται βιομηχανικοί ήχοι, ρομπότ, μηχανές, αυτοκίνητα και άνθρωποι με ορχηστρική μουσική και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλου, ενδιαφέρον.

Το video διαρκεί 7 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και εκτός από τη μουσική, περιλαμβάνει και ενδιαφέρουσες εικόνες από το εργοστάσιο της Dacia. Στο κάτω-κάτω, σύμφωνα με την εταιρία, στο διάστημα που θα σας πάρει να δείτε το video, θα έχουν κατασκευαστεί 8 αυτοκίνητα. Θα καταλάβω απόλυτα αν δεν σας αρέσει. Δεν φταίει κανείς που είστε άμουσοι και άτεχνοι βάρβαροι.

Πλάκα κάνω φυσικά!

[Πηγή: Dacia via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...