Vettel: Ποτέ δε θα καταλάβουν πώς τα έχουμε καταφέρει

Σχετικά άρθρα

2011_red_bull_korea_sebastian_vettel_01-1102

Ο Sebastian Vettel γελούσε με τις κατηγορίες ότι η Red Bull χρησιμοποιεί σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, λέγοντας στους αντιπάλους του, ότι δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν γιατί το μονοθέσιό του είναι τόσο γρήγορο.

Μετά την κυριαρχία του Vettel στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, ο πρώην ιδιοκτήτης Giancarlo Minardi ανέφερε ότι η Red Bull έτρεχε με κάποια μορφή ελέγχου πρόσφυσης στην RB9. Το σύστημα αυτό επέτρεψε στον Vettel να κάνει έναν άνετο αγώνα διαλύοντας τον ανταγωνισμό. Όλες οι ομάδες χρησιμοποιούν την ίδια ECU, πράγμα που απαγορεύει την εισαγωγή οποιαδήποτε μορφής ελέγχου της πρόσφυσης.

O νεαρός Γερμανός πιλότος δήλωσε:

Είμαστε πολύ περήφανοι για το σύστημα που έχουμε, επειδή οι άλλοι ποτέ δε θα καταλάβουν πως το έχουμε κάνει. Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, αυτό είναι μέρος της δουλειάς που προσπαθούμε να κάνουμε. Πειραματιστήκαμε αρκετά στις ελεύθερες δοκιμές της Σιγκαπούρης και την πρώτη φορά που λειτούργησε ήταν στον αγώνα. Είμαι αρκετά σίγουρος, ότι κανένας ποτέ δεν θα καταλάβει πώς το κάνουμε.

Ωστόσο, ο Vettel δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι αυτό θα λειτουργήσει και στην Κορέα.

Ο Γερμανός συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

Αναμένεται βροχή την Κυριακή και όχι μόνο λίγη βροχή, θα είναι αρκετή. Αλλά θα κάνουμε τη συνηθισμένη διαδικασία, θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια να ρυθμίσουμε το μονοθέσιο την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές. Είδαμε φέτος ότι το πακέτο που έχουμε είναι ισχυρό όπου και να πάμε, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε το μονοθέσιο να είναι τόσο ισχυρό μόνο και μόνο επειδή ήταν ισχυρό στους τελευταίους δύο αγώνες.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα