Η Aston Martin θα επαναφέρει το όνομα Lagonda

Σχετικά άρθρα

aston-martin-lagonda-concept-live-in-geneva-2009

Ο Dr. Ulrich Bez, ο ισχυρός άνδρας της Aston Martin σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Αυστραλιανό μέσο δήλωσε τη πεποίθηση του πως το όνομα Lagonda πρέπει να έρθει ξανά πίσω στην αγορά.

Ο Bez δεν ήταν σε θέση να πει με βεβαιότητα το χρονοδιάγραμμα που το όνομα θα έρθει ξανά στη ζωή, αλλά άφησε να εννοηθεί πως το όνομα Lagonda θα τοποθετηθεί σε 2-3 μοντέλα. Χωρίς να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος ανέφερε μόνο ότι το ένα από τα τρία αυτοκίνητα θα είναι ένα crossover το οποίο θα βασίζεται πάνω στο πάτωμα της νέας Mercedes M-Class.

Το δεύτερο φημολογείται ότι θα είναι ένα estate/crossover αυτοκίνητο το οποίο θα είναι της ίδιας φιλοσοφίας με αυτή των Audi Allroad. Τέλος το τρίτο μοντέλο ίσως θα είναι ένα υπερπολυτελές sedan το οποίο θα βασίζεται στην Mercedes S-Class.

Η βρετανική εταιρία είχε παρουσιάσει το Lagonda Concept στην έκθεση της Γενεύης το 2009, με το μοντέλο παραγωγής να τίθεται αντιμέτωπο απέναντι από το SUV της Bentley αλλά και της Lamborghini.

Σύμφωνα με τον Bez σε μέρη όπως η Κίνα, κανείς δεν έχει ακούσει στο παρελθόν και δεν ξέρει το όνομα Lagonda. Έτσι πρέπει να εργαστούν σκληρά ώστε αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της Aston Martin σε τέτοιες αγορές.

[Πηγή: Drive.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...