Η Bentley κερδίζει υπόθεση για παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων με ένα κατασκευαστή Replica των αυτοκινήτων της

Σχετικά άρθρα

sebring+bentley+conversion+carma+brand_3

Η Bentley πρόσφατα προχώρησε σε μήνυση κατά της Fugazzi Cars, μιας εταιρίας που κατασκευάζει ρέπλικες των αυτοκινήτων της και ο δικαστής στη Φλόριντα απεφάνθη υπέρ της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Fugazzi Cars σύμφωνα με το δικαστήριο χρησιμοποιούσε παρανόμως το όνομα και το λογότυπο της Bentley.

Οι ρέπλικες της Bentley από την Fugazzi κατασκευαζόταν πάνω σε μοντέλα της Chysler (Sebring) και της Ford. Συνήθως ήταν ρέπλικες της Bentley Continental GTC και όπως αποφάσισε ο δικαστής, η Fugazzi Cars πρέπει να σταματήσει να κατασκευάζει και να πουλά ρέπλικες της Bentley. Έτσι ο Matthew McEntegart, ο ιδιοκτήτης της Fugazzi αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση στην εταιρία του.

Αλλά τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ για τον McEntegart, αφού η Bentley ζητά από αυτόν δεκάδες χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού σε αντίστοιχες κινήσεις είχαν προχωρήσει παλαιότερα τόσο η Lamborghini όσο και η Ferrari. Μπορείς να διαβάσεις την αρχική μήνυση στη συνέχεια.

[Πηγή: ABC, Scribd]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...