Ο Πάπας Φραγκίσκος πουλά την Harley-Davidson για φιλανθρωπικό σκοκό

Σχετικά άρθρα

POPE-HARLEY FANS-3

O Πάπας Φραγκίσκος μάλλον θα μείνει στην Ιστορία ως ο Πάπας ο οποίος βρέθηκε πιο κοντά στους πιστούς από καθέναν άλλο. Τον περασμένο Ιούλιο ο Ποντίφικας ευλόγησε χιλιάδες ιδιοκτήτες μηχανών Harley Davidson με αφορμή τη συμπλήρωση 110 ετών από την ίδρυση της Harley Davidson.

Τότε ο πρόεδρος της Harley Davidson, δώρισε στον Πάπα Φραγκίσκο δύο μηχανές Harley Davidson, αλλά και ένα δερμάτινο μπουφάν. Η μία από τις μηχανές αυτές λοιπόν θα βγει στο σφυρί με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την ανακαίνιση της κουζίνας και του ξενώνα ενός κέντρου φροντίδας αστέγων στη περιοχή του σταθμού Termini της Ρώμης.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου του 2014 μέσω του οίκου Bonhams, και αναμένεται να πουληθεί περίπου 12.000-15.000 ευρώ.

[Πηγή: Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...