Η Ford παρουσίασε το Bronco Pope Francis Center First Edition αλλά δεν μπορείς να το αγοράσεις

Σχετικά άρθρα

Κατά την επίσκεψη του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ στις ΗΠΑ το 1979, η Ford είχε παρουσιάσει τότε ένα τροποποιημένο Bronco της εποχής για τις ανάγκες των μετακινήσεων του Πάπα. Το όχημα ήταν βαμμένο στο Wimbledon White χρώμα, έχοντας ιδιαίτερο πίσω μέρος που επέτρεπε στον Πάπα να σηκωθεί για να χαιρετά το πλήθος.

Σήμερα η Μπλε Οβάλ εταιρία θέλησε να τιμήσει εκείνο το Bronco και κατασκεύασε το Bronco Pope Francis Center First Edition. Είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το Bronco του 1979 και έχει παρόμοιες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά.

Το ιδιαίτερο αυτό Bronco θα βγει σε δημοπρασία αυτή την εβδομάδα από τον οίκο δημοπρασιών Barrett-Jackson, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Pope Francis Center του Ντιτρόιτ που στηρίζει άστεγους και άλλους ευάλωτους πολίτες του Ντιτρόιτ για περισσότερα από 30 χρόνια, έχοντας δεσμευτεί να εξαλείψει τη χρόνια έλλειψη στέγης στη πόλη μέχρι το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...