Η αναμονή για την Chevrolet Corvette Stingray Z51 αγγίζει τον ένα χρόνο!

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition 2014 (4)

Θέλετε μία Corvette Stingray; Join the club. Και ποιος δεν θέλει; Την θέλετε μήπως και με το Z51 πακέτο; Α , τότε θα πρέπει να περιμένετε περίπου έναν χρόνο!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το Z51 πακέτο περιλαμβάνει: ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με τρία modes λειτουργίας, μεγαλύτερους, τρυπητούς δίσκους, ξηρό κάρτες, αναβαθμισμένα αμορτισέρ, μεγαλύτερους τροχούς κ.ά. Το πρόβλημα είναι όμως πως οι κατασκευαστές αυτών των εξαρτημάτων δεν προλαβαίνουν να φτιάχνουν και να στέλνουν αρκετά γρήγορα τα μέρη για τα οποία είναι υπεύθυνοι με αποτέλεσμα η αναμονή για την Corvette Stingray Z51 να αγγίζει τον ένα χρόνο!

Από τη μία, είναι λογικό η αναμονή να έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα με δεδομένο πως το 75% των παραγγελιών που έχουν γίνει για την νέα Corvette περιλαμβάνουν το Z51 πακέτο αλλά από την άλλη, η Chevrolet θα έπρεπε να το είχε προβλέψει. Συνυπολογίστε σε αυτό και το ότι ο ανταγωνισμός στα muscle cars θυμίζει τις παλιές, καλές εποχές και έχετε τη συνταγή για μία ενδεχόμενη καταστροφή. Ευτυχώς για την Chevy και τους προμηθευτές της, το ποσοστό των παραγγελιών Z51 πακέτων, αναμένεται να πέσει και να σταθεροποιηθεί σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα όταν οι «φανατικοί» του αυτοκινήτου τελειώσουν με τις παραγγελίες τους αλλά όπως και να έχει… 1 χρόνο αναμονή;

Bonus! Δες ακόμη ένα video δυναμομέτρησης της νέας Corvette.

[Πηγή: GM Authority]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα