Video: Γείτονες παγίδευσαν μέσα στο αυτοκίνητο έναν κλέφτη

Σχετικά άρθρα

thief

Ακόμη και για την αστυνομία είναι πολύ δύσκολο ορισμένες φορές να πιάσει κάποιον ληστή ή εγκληματία, διότι δεν γνωρίζουν τον τρόπο που θα αντιδράσει στην προσπάθεια του να ξεφύγει.

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα  στο Σουόνσι, ένας κλέφτης προσπάθησε να κλέψει ένα Smart Roadster αλλά παγιδεύτηκε μέσα από τους γείτονες της περιοχής. Εκεί έτυχε να είναι και ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Λεγάκης, ο οποίος τράβηξε και με το κινητό του το περιστατικό.

Ο κλέφτης προσπάθησε να ξεγελάσει τον γείτονα του ιδιοκτήτη του Smart, ώστε να μετακινήσει το αυτοκίνητο του για να μπορέσει αυτός να ξεπαρκάρει το Smart και να το πάρει. Ευτυχώς ο γείτονας ρώτησε την μητέρα του ιδιοκτήτη αν γνωρίζει τον κύριο και εγκαίρως κατάλαβε ότι είναι κλέφτης. Έτσι μερικοί από τους γείτονες ακινητοποίησαν τον κλέφτη και τον παγίδευσαν μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ο κλέφτης προσπάθησε βέβαια να  τους απειλήσει μερικές φορές με ένα κατσαβίδι, όμως η αστυνομία δεν άργησε να εμφανιστεί και να του περάσει χειροπέδες. Σύμφωνα με τις αρχές, ο συγκεκριμένος άντρας είναι γνωστός τοξικομανής και καταδικάστηκε για τέσσερις μήνες φυλακή και άλλους 28 για άλλα αδικήματα.

[Πηγή: YouTube, The Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...