Video: Ο Άνδρας που έκανε σεξ με 1.000 αυτοκίνητα, παντρεύτηκε ένα VW Beetle

Σχετικά άρθρα

vanilla

Μπορεί να δηλώνεις και εσύ πως αγαπάς τα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα δεν τρέφεις την ίδια αγάπη με αυτή που έχει αυτός ο 63-χρονος άνδρας. Ονομάζεται Edward Smith και εδώ και 48 χρόνια κάνει σεξ με ότι έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης, όπως αυτοκίνητα, αεροσκάφη, τρένα, ελικόπτερα και μηχανές.

Παράξενο ε; Άκου και το καλύτερο τώρα, εκτός του ότι μέχρι σήμερα έχει κάνει σεξ με περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα, αποφάσισε να παντρευτεί και ένα VW Beetle, αφού αυτό κέρδισε τη καρδιά του. Το συγκεκριμένο Beetle το έχει ονομάσει Vanilla και το έχει στη κατοχή του εδώ και 30 χρόνια.

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του. Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν βλέπει ταινίες όπως το “Κατσαριδάκι Αγάπη μου” και τον “Ιππότη της Ασφάλτου” δε μπορεί να συγκρατηθεί. Βιώνει ένα αίσθημα αγάπης και τον κατακλύζει η επιθυμία να εκφράσει στα αξιαγάπητα αυτοκίνητα και αντικείμενα του πόθου του, την αγάπη του.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.

Ο Smith είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο”mechaphili”.

Μιλώντας για τα πάθος του αναφέρει ότι μεγάλωνε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Του άρεσαν τα χαριτωμένα αυτοκίνητα από την αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εσωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη έβρισκε διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούσαν και αισθανόταν την ολοκλήρωση.

Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, και αυτοαποκαλούνται ”εραστές αυτοκινήτων”.

[Πηγή: YouTube, Huffingtonpost]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...