Η Renault κάνει δώρο σε όλους το όφελος απόσυρσης σε όλα τα Clio

Σχετικά άρθρα

renault-clio-2013-31

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ανακοίνωσε πως κάνει δώρο σε όλους το όφελος απόσυρσης σε όλα τα Clio. Επιπλέον, χάρη στις φθινοπωρινές προσφορές της Renault, οι diesel εκδόσεις του νέου Renault Clio ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των 13.440€ με δώρο το όφελος απόσυρσης, ενώ η βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τις 10.850€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Το νέο Renault Clio Sport Tourer, η Estate έκδοση του νέου Clio, με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, χώρο αποσκευών 443 λίτρων (είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του) και άλλα πολλά, διατίθεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel και προσφέρεται από τις 12.135€ με δώρο το όφελος απόσυρσης. Μάλιστα με τις φθινοπωρινές προσφορές της Renault, μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα Renault Clio Sport Tourer diesel από 15.460€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Αναλυτικά τις προσφορές μπορείς να τις βρεις σε αυτό το PDF.

[Πηγή: Teoren Motors]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ CLIO

ΝΕΟ RENAULT CLIO ΑΠΟ 10.850€ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Το νέο Renault Clio ήρθε και κατάφερε να κλέψει τις καρδιές! Πέραν του εντυπωσιακού του σχεδιασμού που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault, διαθέτει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (με την κορυφαία επίδοση στην κατηγορία του και διάκριση πέντε αστέρων στα crash test EuroNCAP), ευρυχωρία και άνεση.

Όλα αυτά, συνδυάζονται με μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης, υψηλή τεχνολογία, πρακτικότητα και μια σειρά προηγμένων, αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Αποκτήστε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς από 10.850€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Επιπλέον, χάρη στις φθινοπωρινές προσφορές της Renault, οι diesel εκδόσεις του νέου Renault Clio ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των 13.440€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

ΝΕΟ RENAULT CLIO SPORT TOURER ΑΠΟ 12.135€ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Το νέο Renault Clio Sport Tourer διατηρεί την εντυπωσιακή σχεδιαστική εικόνα του Clio, προσφέροντας στον καταναλωτή όλα τα πλεονεκτήματα ενός Estate. Το εσωτερικό του είναι μοντέρνο, φιλικό και εργονομικό χάρη στους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, στον χώρο αποσκευών των 443 λίτρων (είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του), αλλά και σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως το σύστημα υποβοήθησης, εκκίνησης Hill Start Assist και τον αισθητήρα Air Quality που σας εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα αέρα στο εσωτερικό.

Το νέο Renault Clio Sport Tourer με την εντυπωσιακή σχεδίαση, την εξαιρετική πρακτικότητα και άνεση και τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel προσφέρεται από 12.135€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Επιπλέον, επωφεληθείτε από τις φθινοπωρινές προσφορές της Renault, και αποκτήστε τις diesel εκδόσεις του νέου Renault Clio Sport Tourer από 15.460€ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ο πελάτης μπορεί να απευθυνθεί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...