Spy Video: Mercedes S63 AMG Coupe έξω από το Nürburgring

Σχετικά άρθρα

s63 amg coupe

Το Nürburgring έχει γίνει το σπίτι της Mercedes-Benz S63 AMG Coupe, αφού για ακόμη μια φορά βλέπουμε ένα μουλάρι της να γράφει χλμ δοκιμών, αυτή τη φορά όχι μέσα στη διαδρομή της Πράσινης Κόλασης, αλλά στους δρόμους γύρω από αυτή.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επιθετικό bodykit με τον μπροστά προφυλακτήρα να έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα. Επίσης συναντάμε μεγάλα φρένα, μεγάλες ζάντες και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον 5,5-λίτρων twin-turbo κινητήρα της S63 AMG, απόδοσης 585 ίππων με 900 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο AMG SPEEDSHIFT MCT με τρία προγράμματα λειτουργίας. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει μέσα στο 2014, ενδεχομένως στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...