Domenicali: Από τον Ιούλιο το γνωρίζαμε

Σχετικά άρθρα

British F1 Grand Prix - Race

O Stefano Domenicali παραδέχτηκε, πως από το καλοκαίρι είχε αισθανθεί ότι η Ferrari δεν θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ειλικρινά νομίζω πως ήταν δυο οι στιγμές που συνειδητοποιήσαμε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη. Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο, όταν είδαμε ότι οι αναβαθμίσεις που φέρναμε δεν λειτουργούσαν όπως θα θέλαμε, αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο σημάδι.

Η δεύτερη στιγμή ήταν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στο Spa και τη Monza η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη, αν εξαιρέσεις τον Vettel και την Red Bull. Δεν καταφέραμε όμως να κερδίσουμε από την αλλαγή των ελαστικών, ενώ είδαμε άλλους να κερδίζουν πολλά.

Συνεχίζοντας ο Domenicali ομολόγησε πως η ιταλική ομάδα από το Maranello δεν έκανε αρκετά καλή δουλειά το 2013.

Πέρσι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, χωρίς να έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά ήμασταν καλοί σε άλλους τομείς που χρειάζεται μια νικητήρια ομάδα. Φέτος δεν ήμασταν καλοί στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, ούτε στην διαχείριση των ελαστικών.

Γυρνώντας από την Ινδία, ο Ιταλός ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους της Ferrari να δουλέψουν σκληρά, για να προσφέρουν στον Fernando Alonso και τον Felipe Massa ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, στους εναπομείναντες αγώνες.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...