Αυτή είναι η νέα Mercedes C-Class

Σχετικά άρθρα

Mercedes C-Class 2014 Leaked Photos (2)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας Mercedes C-Class. Ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα με την σιλουέτα της να μοιάζει στη μεγάλη αδερφή, την S-Class. H συγκεκριμένη C-Class των φωτογραφιών φορά το AMG bodykit

Mercedes C-Class 2014 Leaked Photos (6)

Η Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2014, με τον σχεδιασμό του εσωτερικού ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των πρόσφατων αυτοκινήτων της Γερμανικής εταιρίας. Κυρίαρχη θέση έχει η μεγάλη COMAND εξωτερική οθόνη, διαθέσιμη σε 7″ και 8,4″, με την τελευταία να συνοδεύεται από pad αφής και head-up display. Οι αεραγωγοί είναι κυκλικοί με το το σύστημα κλιματισμού να χρησιμοποιεί δεδομένα από το GPS, έτσι ώστε να κλείνει αυτόματα το κλαπέτο της ανακύκλωσης, όταν το αυτοκίνητο εισέρχεται μέσα σε τούνελ, για να μην μπαίνουν αναθυμιάσεις μέσα στη καμπίνα. Επίσης το κάθισμα του συνοδηγού διαθέτει αισθητήρα, ο οποίος απενεργοποιεί τον αερόσακο, μόλις κουμπώσει παιδικό κάθισμα πάνω του. Επίσης διαθέτει τριάκτινο τιμόνι, αναλογικό ρολόι, νέο πίνακα οργάνων και ξύλινες επενδύσεις.

mercedes-c-class-2014-leaked-photos-1

Η Mercedes-Benz αναφέρει πως η νέα C-Class θα ζυγίζει λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του. Ανεξαρτήτου κινητήρα θα ζυγίζει 100 κιλά λιγότερα από το προκάτοχό της και θα καταναλώνει 20% λιγότερο καύσιμο, αποδίδοντας τα ίδια άλογα. Το μεταξόνιο της έχει μήκος 2.850 mm, 90 mm μεγαλύτερο από όσο της υπάρχουσας C-Class. Η δομή της είναι κατασκευασμένη από 48% αλουμίνιο, με την μπροστά ανάρτηση να διαθέτει 4 συνδέσμους και την πίσω πέντε.

Παράλληλα, ανάλογα με τον κινητήρα, η Mercedes-Benz θα προσφέρει την αερανάρτηση Airmatic η οποία εκτός του ότι διαθέτει 4 ρυθμίσεις Comfort, ECO, Sport και Sport Plus, αυξομειώνει αυτόματα το ύψος της, προκειμένου να μειώσει τη κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώσει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτή μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: Diariomotor]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...