Teaser Photo: Το μπροστά μέρος του νέου Nissan Qashqai

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/11/Nissan-Qashqai.jpg”]Nissan Qashqai[/lightbox]

H Nissan έδωσε μια νέα teaser φωτογραφία του νέου Qashqai, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 7 του Νοέμβρη. Από τη φωτογραφία η Nissan μας αποκαλύπτει το μπροστά μέρος του νέου της crossover στο οποίο ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, η μικρή χρωμιομένη γρίλια, οι έντονες σχεδιαστικές γραμμές στο καπό και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα.

H Nissan το χαρακτηρίζει ως το πιο σημαντικό μοντέλο της σύγχρονης ιστορίας της, το νέο Qashqai “έχει εφευρεθεί εκ νέου από το μηδέν, επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία των crossover, θέτοντας νέα στάνταρ”. Με αυτά τα λόγια, η Nissan τονίζει πως το νέο της αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σε όλο τον κόσμο, κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, με το fine-tuning του να γίνεται στο τεχνικό κέντρο της στην Αγγλία.

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/11/73529nis_111250_10_5.jpg”]73529nis_111250_10_5[/lightbox]

Από αυτά που ξέρουμε έως αυτό το σημείο, δεν θα υπάρξει “+2” έκδοση καθώς έχουν ήδη περάσει αυτό το καθήκον στο νέο X-Trail. Όσον αφορά στους κινητήρες, το νέο Nissan Qashqai θα προσφέρεται με έναν νέο, υπερτροφοδοτούμενο DiG-T κινητήρα 1,2 λίτρων με απόδοση 113 αλόγων και έναν diesel dCi 1,5 λίτρων με απόδοση 108 αλόγων. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένας ελαφρώς μεγαλύτερος diesel των 1,6 λίτρων με 128 άλογα ενώ στην γκάμα θα υπάρχουν κι άλλες μονάδες. Στο μέλλον θα αποκτήσει και ηλεκτρική έκδοση.

Η δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai θα βασίζεται στην Common Module Family αρχιτεκτονική που είναι από κοινού εξελιγμένη από τη Nissan και τη Renault και κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθεί και υβριδικό ή/και ηλεκτρικό powertrain κατά τη διάρκεια της ζωής του. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

BOLD DESIGN LIGHTS THE WAY FOR NEW NISSAN QASHQAI

This week Nissan will reveal the next generation crossover leader. When it comes to crossover design and innovation, the new Qashqai takes the crossover sector into a new dimension, raising standards for everyone and lighting the way for countless new adventures. See the future of crossover design in full on 07/11/2013.

THE WAIT IS ALMOST OVER…

All good things come to those who wait. The next chapter in the history of the crossover is about to begin. Parked safely under lock and key at Nissan’s UK manufacturing plant, the new Qashqai is ready to meet the world for the first time. Only 280 miles stand between its birthplace in Sunderland and the secret location where the car will be unveiled on 07/11/2013.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Renault πούλησε 99.132.100 μετοχές της στη Nissan, αξίας €358 εκατ.

Μετά την πρώτη πώληση μετοχών της Nissan στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ο όμιλος της Renault ολοκλήρωσε σήμερα μια δεύτερη συναλλαγή, και πούλησε στη Nissan...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr