Η Volkswagen αλλάζει σχεδιαστική γλώσσα

Σχετικά άρθρα

img_0878

H Volkswagen πήρε την απόφαση να αλλάξει τη σχεδιαστική της προσέγγιση και σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στο Αγγλικό Autocar, η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Volkswagen θα διατηρήσει κάποια σημερινά χαρακτηριστικά των μοντέλων της, όπως η ένωση της γρίλιας με τα φωτιστικά σώματα, τα οποία φυσικά και θα εξελιχθούν.

Μην περιμένεις όμως να δεις την σχεδιαστική ταυτότητα της VW να μοιάζει με αυτή του Volkswagen Design Vision GTI Concept, μιας και η ίδια ανώνυμη πηγή αναφέρει πως τα νέα Volkswagen θα μοιάζουν αρκετά με το Golf Sportsvan Concept, που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Volkswagen θα διαθέτουν γρίλια που θα ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, με την έκδοση παραγωγής του Golf Sportsvan Concept, να βγαίνει στην αγορά την άνοιξη του 2014 και δεν θα πωλείται ούτε με το όνομα Golf Plus, αλλά ούτε και με το όνομα Sportsvan.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...