Τα οικονομικά προβλήματα στη Lotus δεν ανησυχούν τον Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Η Lotus ήταν μια από τις θετικές εκπλήξεις για τη φετινή σεζόν. Η E21 ήταν ένα πολύ καλό μονοθέσιο σε πολλά Grands Prix, κάτι που επιτρέπει στη βρετανική ομάδα να είναι στην 4η θέση τής βαθμολογίας, 37 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Mercedes, αν και δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει κάποια θέση, λόγω τού πρόωρου τέλους τής σεζόν για τον Kimi Raikkonen.

Το αρνητικό για την ομάδα τού Enstone είναι τα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν, καθώς πολλοί εργαζόμενοι περιμένουν χρήματα από την ομάδα, όπως συμβαίνει και με τον Raikkonen. Βέβαια, η συμφωνία με την Quantum Motorsports (πρώην Infinity Racing) είναι προ των πυλών, και θα έρθει ζεστό χρήμα στα ταμεία τής ομάδας, τα οποία θα ξεπληρώσει σε όλους όσους χρωστά.

Τα οικονομικά προβλήματα της Lotus, όμως, δεν απασχολούν τον Nico Hulkenberg, που είναι το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Raikkonen για το 2014.

Νομίζω ότι ο Kimi έχει ένα πολύ διαφορετικό μισθό απ’ ό,τι εγώ! Είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι ο δικός μου και θα είναι μια διαφορετική υπόθεση. Τα πράγματα αλλάζουν, κι εγώ δεν ανησυχώ πολύ γι’ αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουν 3 ή 4 ομάδες που έχουν αρκετά σταθερά οικονομικά. Όλοι οι άλλοι δυσκολεύονται λίγο με τα οικονομικά, έτσι είναι δύσκολο.

Φυσικά και θέλεις την οικονομική συμφωνία με την Quantum Motorsports. Είναι σημαντικό στη σημερινή Formula 1, μόνο για μια ομάδα να μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται, να μεγαλώνει, να γίνεται ανταγωνιστική. Είναι ένα ακριβό άθλημα, και αυτό δεν είναι μυστικό. Νομίζω ότι για την ομάδα, για τον εαυτό μας και για τη Lotus είναι σημαντικό να βρεις και να ολοκληρώσεις τη συμφωνία, για να έχεις ασφάλεια και σταθερότητα.

Ο οδηγός τής Sauber είναι ένας από τους πιο υπομονετικούς οδηγούς στο grid. Η ομάδα του τού οφείλει πολλά χρήματα, και ίσως να μην τον έχει πληρώσει καθόλου για φέτος, όπως έχει αποκαλύψει ο Sebastian Vettel

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...