Ο Hulkenberg δεν έχει πάρει δεκάρα από τη Sauber, λέει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Indian GP Thursday 24/10/13

Ο Nico Hulkenberg, εκτός από γρήγορος και ταλαντούχος, είναι και πολύ υπομονετικός. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Sauber ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποχώρησης από την ομάδα, καθώς δεν χρωστούσαν χρήματα στον Γερμανό, αλλά αυτός συνεχίζει να τρέχει με την ελβετική ομάδα, εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς.

Ο 26χρονος μπορεί να είναι φαβορί για μία θέση στη Lotus το 2014, όμως ίσως να μην έχει πληρωθεί καθόλου για φέτος, όπως αποκαλύπτει ο Sebastian Vettel.

Είναι κρίμα που ο Hulkenberg δεν έχει αυτοκίνητο για τη νέα σεζόν, γιατί είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τις ομάδες τής Formula 1, αλλά και για τους οδηγούς. Ο Nico ακόμα δεν έχει πάρει δεκάρα από τη Sauber.

Όταν η Πρόεδρος της Sauber και μέτοχος κατά 33.3%, Monisha Kalterborn, ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο τετράκις Πρωταθλητής, απάντησε:

Δεν είμαι υποχρεωμένη να σχολιάζω ό,τι λέγεται στα paddock.

Από την πλευρά του, ο Hulkenberg δηλώνει πως μπορεί να παραμείνει και το 2014 στη Sauber, παρά τα όσα λέγονται για τα χρήματα.

Ναι, πιστεύω πως ναι. Γιατί όχι. Προς το παρόν, τα πράγματα είναι καλά.

Το γεγονός πως ο Hulkenberg δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για το 2014 είναι γιατί οι περισσότερες ομάδες θέλουν να φέρνει χορηγίες μαζί του κάποιος οδηγός. Η FIA, όμως, τιμωρεί όσους κάνουν donuts για να πανηγυρίσουν πρωταθλήματα και δεν κοιτάει να δώσει ανάσα σε ομάδες που έχουν προβλήματα και φεύγουν οδηγοί που πρέπει να είναι στη Formula 1, ενώ έρχονται όσοι φέρνουν λεφτά στις ομάδες, ακόμα κι αν δεν αξίζουν ούτε να μπαίνουν σε μονοθέσια της Formula 1…

[Πηγές: DPA, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...