Shelby Mustang GT500 Γερμανού TV Star παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Σχετικά άρθρα

Shelby Mustang GT500 in flames

Ο Mark Keller είναι ένας γερμανός TV αστέρας και ένας εκ των πρωταγωνιστών στη δημοφιλή αστυνομική σειρά Alarm for Cobra. Είναι επίσης, ένας πολύ τυχερός άντρας αφού επιβίωσε και μάλιστα χωρίς τραυματισμό ένα περίεργο δυστύχημα.

Καθώς οδηγούσε την Shelby Mustang GT500 του για να πάει να φάει πρωινό, το αμάξι πήρε ξαφνικά φωτιά… μόνο του… χωρίς να εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα. Το αστείο –εφόσον δεν τραυματίστηκε κανείς– της υπόθεσης είναι πως οι περαστικοί, αναγνώρισαν τον Keller ενώ προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο και νόμιζαν πως το σκηνικό ήταν μέρος γυρίσματος για τη σειρά, με αποτέλεσμα στην αρχή τουλάχιστον να μην βοηθήσει κανείς. Φυσικά γρήγορα κατάλαβαν πως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο και έσπευσαν να βοηθήσουν τον Keller.

Το πιο πιθανό είναι η φωτιά να προκλήθηκε από διαρροή καυσίμου στο καρμπυρατέρ, αλλά όπως και να έχει, είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου του οποίου η αξία εκτιμάται στα €120.000.

[Πηγή: Bild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...