Spy Photos: Alfa Romeo 4C Spider για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo 4C Spider Spy Photos

Αυτές είναι οι πρώτες spy φωτογραφίες της ανοικτής Alfa Romeo 4C Spider, της ανοικτής έκδοσης της 4C, η οποία θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014, ενδεχομένως στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Θα κοστίζει περισσότερα από την κλειστή έκδοση, με την Alfa Romeo να φαίνεται πως έχει επιλέξει τη λύση της Targa οροφής, η οποία θα αφαιρείται χειροκίνητα και θα μπορεί να αποθηκευτεί στο πορτμπαγκάζ.

Θα διαθέτει ένα καινούργιο κάλυμμα μηχανής, κάτω από το οποίο θα συναντάμε τον 1.750 κ.εκ turbo κινητήρα απόδοσης 241 ίππων στις 6.000 σ.α.λ και 350 Nm ροπής στις 2.100 – 3.750 σ.α.λ που θα συνδυάζεται με το εξατάχυτο TCT κιβώτιο που θα στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Θα ζυγίζει λίγο περισσότερο από 895 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4,6-4,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 258 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autoblog.it]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...