Ποινή 20 δευτερολέπτων στον Vergne

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of USA - Practice

Άσχημα τα νέα για τον Jean-Eric Vergne μετά το τέλος τού Αμερικανικού Grand Prix. Ο οδηγός τής Toro Rosso είχε επαφή με τον Esteban Gutierrez, με αποτέλεσμα ο οδηγός τής Sauber να βγει εκτός και να χάσει όχι μόνο την 12η θέση που διεκδικούσε από τον Vergne, αλλά και την 13η από τον Felipe Massa που πέρασε τον Μεξικανό όταν αυτός ήταν προσωρινά εκτός πίστας.

Η FIA, με τη βοήθεια του Nigel Mansell, που ήταν εκπρόσωπος των οδηγών στους αγωνοδίκες, έκρινε ότι ο Vergne είναι υπεύθυνος για το περιστατικό, απαλλάσσοντας τον Gutierrez από οποιαδήποτε υπαιτιότητα. Το αποτέλεσμα είναι 20 δευτερόλεπτα ποινής επιπλέον στον συνολικό χρόνο τού Vergne, κάτι που μεταφράζεται σε 4 χαμένες θέσεις, καθώς έπεσε στην 16η, από την 12η στην οποία τερμάτισε τον αγώνα.

Μετά από την ποινή αυτή στον Vergne, κέρδισαν μία θέση οι Massa, Gutierrez, Kovalainen και Di Resta, οι οποίοι είναι πλέον 12ος, 13ος και 14ος και 15ος, αντίστοιχα.

[Πηγή: FIA | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Scuderia Toro Rosso]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...