Ο Vettel δεν βαριέται να κερδίζει. Όλοι οι υπόλοιποι;

Σχετικά άρθρα

Vettel Austin

Χθες στο GP του Τέξας, ο Sebastian Vettel κέρδισε τον όγδοο σερί αγώνα του, σπάζοντας το ρεκόρ του Michael Schumacher και κατακτώντας την 12η φετινή του νίκη. Μετά τον αγώνα δήλωσε:

Δεν το βαριέμαι.

Κατά την άποψη μου καλά κάνει και δεν το βαριέται. Κάθε οδηγός από τους υπόλοιπους 21 θα ήθελε να κερδίζει έτσι και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οι θεατές όμως; Μέχρι και τα donuts του Vettel ήταν πλέον προβλέψιμα, με την νίκη του ακόμα πιο σίγουρη. Ο Tom Cary, ανταποκριτής της Telegraph, είπε:

Ferrari, McLaren και Mercedes πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα, γιατί δεν κερδίζεις πλέον τίποτα αν βρεις τον νικητή της Βραζιλίας.

Ο Bernie Ecclestone βαρέθηκε στον 43ο γύρο και έφυγε από την πίστα, πάντα συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Ίσως το ότι η Pirelli διάλεξε τόσο συντηρητικά τα ελαστικά της, για αυτό το GP, να έκανε τον αγώνα βαρετό ακόμα και για τις χαμηλότερες θέσεις. Αναμένεται ακόμα η πρότασή της για 2 υποχρεωτικά pit stop στην επόμενη συνάντηση του F1 Strategy Group.

Μια υποσημείωση για το GP του Τέξας, η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης για τον Fernando Alonso, που δήλωσε:

Ένα μικρό βραβείο για μένα. Είναι το ίδιο με το να είσαι πρώτος, στους απλούς θνητούς, πίσω από την Red Bull.

Vettel_Alonso-1200

Ο Mario Andretti, που έκανε και την συνέντευξη του βάθρου μετά τον αγώνα, θεωρεί πως ο Ισπανός πρέπει να νιώθει περήφανος, παρόλο που ο Vettel υπερέχει προς το παρόν στους αγώνες.

Είναι δύσκολο να πεις ποιος από τους δύο είναι καλύτερος. Το γεγονός όμως, ότι ακόμα το συζητάμε μετά τους 4 τίτλους του Vettel, σημαίνει ότι ο Alonso είναι ένας σπουδαίος οδηγός, και οι δύο τους μεταξύ των καλύτερων που πέρασαν ποτέ.

Εγώ ασχέτως αν βαρέθηκα ή όχι την κυριαρχία του Vettel στον χθεσινό αγώνα, θεωρώ ότι φταίει εξίσου και η πίστα και η Pirelli για την έλλειψη αγωνίας. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι ούτε τα νύχια μου έτρωγα με αγωνία, ούτε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο έκανα, όπως σε άλλα GP. Γνωρίζω ανθρώπους που δεν είδαν καν τον αγώνα, παρόλο που λατρεύουν την Formula 1. Εσύ; Βαρέθηκες;

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα