Rendering Video: Ford Mustang 2015

Σχετικά άρθρα

2015 ford mustang

Για ακόμη μια φορά κυκλοφόρησε ένα 3D rendering video του νέου Ford Mustang, το οποίο βασίζεται πάνω στις πρόσφατες φωτογραφίες του νέου Mustang που κυκλοφόρησαν.

Η έκτη γενιά του Ford Mustang, θα παρουσιαστεί στα τέλη του μηνός, προτού κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit τον Γενάρη του 2014. Στην αρχή ίσως είναι διαθέσιμη η “Mach 1″ έκδοση, με το νέο αμερικάνικο musclecar να ζυγίζει κατά 180 κιλά λιγότερα σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, λόγω της εκτενής χρήσης αλουμινίου. Το βάρος του δεν θα ξεπερνά τα 1.400 κιλά, κάνοντας το αισθητά ελαφρύτερο από τα Chevrolet Camaro και Dodge Challenger. Το νέο Mustang θα είναι μικρότερο κατά 38 εκατοστά και στενότερο κατά 16,5 εκατοστά.Την ώρα που διέρρεε η παραπάνω φωτογραφία, μέλος του Mustang6G κατάφερε και βρήκε με κάποιο τρόπο την έρευνα που έκανε η Morpace για λογαριασμό της Ford, στην οποία η Μπλε Οβάλ εταιρία θέλησε να μάθει αν τα χαρακτηριστικά του νέου Mustang είναι αρεστά στο κοινό. Είναι πάγια τακτική των εταιριών να διεξάγουν τέτοιου είδους έρευνες, ώστε να έχουν μια άποψη για το νέο τους προϊόν, προτού αυτό περάσει στη παραγωγή.

Μπορεί τα τελικά χαρακτηριστικά να διαφέρουν κάπως σε σχέση με αυτά της έρευνας, αλλά όπως μαθαίνουμε πλέον και επίσημα, η 6η γενιά του Mustang θα είναι διαθέσιμη με τρεις κινητήρες. Τον ατμοσφαιρικό 3,8-λίτρων V6 απόδοσης 300 ίππων με 393 Nm ροπής, τον 2,4-λίτρων GTDI turbo άμεσου ψεκασμού, απόδοσης 310 ίππων με 420 Nm ροπής και τον V8 4,9-λίτρων απόδοσης 430 ίππων με 536 Nm ροπής. Οι κινητήρες διαφέρουν κατά 100 κ.εκ σε σχέση με αυτούς που αναφέρουν τόσο καιρό οι φήμες. Αυτές μιλούσαν για έναν τετρακύλινδρο Ecoboost κινητήρα 2,3 λίτρων, ένα 5,0-λιτρο V8 και έναν 3,7-λίτρων V6.

Στην έρευνα γίνεται λόγος πως η νέα Mustang θα έχει αρχική τιμή $23.995 στην Αμερική, ενώ η Ford θέλησε να μάθει με τι κιβώτιο θα αγόραζε το αγοραστικό κοινό το νέο Mustang. Στις διαθέσιμες επιλογές βρισκόταν ένα 6-τάχυτο μηχανικό, ένα 7-τάχυτο μηχανικό, ένα 6-τάχυτο αυτόματο και ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

[Πηγή: mustang6G]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...