Η Chevrolet προσθέτει τα Sonic Dusk και Sonic RS στην γκάμα των sedans

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Sonic Dusk Sedan 1

Καθώς οι press days της έκθεσης του Los Angeles τελειώνουν και θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό, η Chevrolet παρουσίασε δύο νέα Sonic sedans που θα προστεθούν στην τωρινή γκάμα του Sonic.

Πρώτο, η έκδοση παραγωγής του Sonic Dusk sedan που είχαμε δει στην SEMA το 2011. διαθέτει Ashen Grey Metallic χρώμα, αποκλειστικό για την έκδοση, με ματ διακοσμητικά, πίσω αεροτομή, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και τετραπίστονα φρένα. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με το σύστημα infotainment MyLink και άφθονο δέρμα και suede ενώ την απαραίτητη για την κίνηση ισχύ, παρέχει ο 1400άρης EcoTec. Αυτός αποδίδει 138 άλογα και συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

2014-Chevrolet-SonicRS-026[2]

Το δεύτερο αμάξι, είναι το Sonic RS Sedan. Φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Sonic Dusk αλλά διαθέτει «σχεσάτο» εξατάχυτο (το ίδιο με αυτό του Dusk αλλά με διαφορετικές σχέσεις), πιο sport, χαμηλωμένη ανάρτηση. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με δερμάτινο τιμόνι και bucket καθίσματα ενώ τα πεντάλ είναι αλουμινένια.

Το Sonic Dusk Sedan θα ξεκινάει από τα 20.945 δολάρια στις Η.Π.Α. ενώ το RS Sedan από τα 20.530.

[Πηγή: Chevrolet]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...