Montezemolo: Ο Alonso δεν είναι το νούμερο 1 της Ferrari

Σχετικά άρθρα

montezemolo_monza_2007_fer

Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo παρά τα “οκτώ στα δέκα ” που έδωσε στον Fernando Alonso για τη σεζόν 2013, επιμένει ότι ο Ισπανός δεν είναι το περίφημο νούμερο 1 της Ιταλικής ομάδας.

Ο Luca di Montezemolo δήλωσε:

Δεν μου αρέσει το νούμερο 1 και το νούμερο 2.

Ο Alonso δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Montezemolo φέτος, καθώς  φλέρταρε με άλλες ομάδες όπως η Red Bull και η McLaren, αλλά και εξαιτίας κάποιων δηλώσεων οι οποίες δεν ήταν και οι καλύτερες για την ομάδα του.

BSZ117-726_2012_133800_high

Για πολλούς, η πρόσληψη του Kimi Raikkonen στη Ferrari δεν ήταν και η καλύτερη λύση σε συνδυασμό με την παραμονή του Ισπανού, αφού αμφότεροι θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο. Άλλωστε, ήταν γνωστή η επιθυμία του Ισπανού οδηγού να διατηρηθεί στην ομάδα ο Βραζιλιάνος οδηγός, Felipe Massa, ο οποίος για πολλά χρόνια θεωρείτο ο νούμερο 2 οδηγός της Ferrari.

Ο Luca di Montezemolo συνέχισε τις δηλώσεις του:

 Ο Alonso, οδηγεί για να κερδίζει για τον εαυτό του, αλλά και για τη Ferrari. Η Ferrari είναι μία ομάδα και θέλει οδηγούς που θα οδηγούν και θα δρουν ως μέλη αυτής, όχι μόνο για τον εαυτό τους.

Ο Montezemolo απέρριψε τις θεωρίες που αναφέρουν ότι ο Alonso δε θα έχει καλή συνεργασία με τον Raikkonen, όπως συνέβη το 2007 με τον Lewis Hamilton στη McLaren.

Ο Ιταλός παράγοντας πρόσθεσε:

Δε θέλω να πω ότι είναι γέροι (χαμογέλασε), αλλά είμαι σίγουρος  ότι θα τα πάνε καλά μαζί.

Νομίζω ότι το 2014 θα είναι μία εκρηκτική χρονιά για τη Scuderia Ferrari.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...