Vergne: Ωρολογιακή βόμβα οι Alonso-Raikkonen για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ferni-Kimi

Κάθε ομάδα θέλει να έχει στα μονοθέσιά της δύο μεγάλους οδηγούς, ωστόσο πάντα υπάρχει το ρίσκο να μην έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και να προκαλούν εντάσεις στην ομάδα, όπως έγινε το 2007, με τους Fernando Alonso και Lewis Hamilton.

Το 2014, οι Alonso και Raikkonen θα οδηγούν για λογαριασμό τής Ferrari, και προσωπικά πιστεύω ότι, παρόλο που οι και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι οδηγοί, δε θα υπάρξει εξωαγωνιστική κόντρα μεταξύ τους. Ωστόσο, την ίδια γνώμη δεν έχει και ο Jean-Eric Vergne, καθώς υποστηρίζει ότι η συνύπαρξη των δύο Πρωταθλητών μπορεί να είναι μια ωρολογιακή βόμβα για την ιταλική ομάδα.

Ο Alonso είναι σίγουρα ένας από τους διεκδικητές τού τίτλου για το 2014. Αλλά, αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι ο Raikkonen θα πάρει τη θέση τού Felipe Massa. Ο Kimi είναι ένας φανταστικός οδηγός, όπως είναι και ο Fernando, αλλά μπορεί να είναι μια ωρολογιακή βόμβα για τη Ferrari.

Ο οδηγός τής Toro Rosso είναι ένας ακόμα που πιστεύει ότι οι διπλοί βαθμοί στον τελευταίο αγώνα είναι ένα λάθος, ενώ λέει ότι όλοι οι οδηγοί είναι ενάντια στο μέτρο αυτό, και προσωπικά πιστεύω ότι τελικά η FIA θα κάνει πίσω στο συγκεκριμένο θέμα.

[Πηγή: Apex]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα