Alonso: Το 2012, ήμουν καλύτερος απ’ ό,τι το 2013

Σχετικά άρθρα

GP BRASILE F1/2013

Γι’ ακόμα μία χρονιά, ο Fernando Alonso τερμάτισε στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας, πίσω από τον Sebastian Vettel, μόνο που αυτή τη φορά η βαθμολογική του διαφορά ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, καθώς απείχε 155 βαθμούς από την κορυφή τής βαθμολογίας.

Ο Ισπανός είχε και φέτος εξαιρετική απόδοση σχεδόν σε όλα τα Grands Prix, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι η απόδοσή του δεν ήταν τόσο καλή όσο το 2012, όταν κι έχασε για 3 βαθμούς το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Είναι πάντα καλό να σε αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί σου, αλλά νομίζω ότι το 2012 ήταν η καλύτερη χρονιά για την καριέρα μου. Φέτος, υπήρξαν στιγμές που δεν ήμουν αρκετά καλός, καθώς θα μπορούσα να είχα καλύτερη απόδοση, όπως όταν έκανα λάθος στη Μαλαισία. Αυτά δε θα πρέπει να τα επαναλάβουμε το 2014. Πρέπει να έχουμε μια τέλεια χρονιά όπως το 2012. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι άνετος με τον εαυτό σου, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν για το 2014.

Ο “El Nano” ρωτήθηκε, επίσης, και για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη McLaren το 2015, μετά κι απ’ όσα είπε ο Ron Dennis, και ο 32χρονος είπε ότι δε θέλει να σχολιάζει ό,τι γράφει ο καθένας, τονίζοντας ότι η Ferrari είναι η πιο ασφαλής επιλογή για κάθε οδηγό, παρόλο που η Red Bull έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενο πρωταθλήματα.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...