Dennis: Δε θα πω όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή τού Alonso

Σχετικά άρθρα

Abu Dhabi

Οι σχέσεις του Fernando Alonso με τη McLaren δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς ο Ισπανός έφυγε κακήν κακώς από το Woking, στο τέλος τού 2007, μετά από μία σεζόν με πολλές εντάσεις με τον Lewis Hamilton, τον Ron Dennis και την ομάδα γενικότερα, ενώ απειλούσε πως θα έδινε στη FIA στοιχεία για το σκάνδαλο “Spygate”, αν και οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν βελτιωθεί τώρα.

Μέσα στη χρονιά, διαβάσαμε κάποιες φήμες που ήθελαν τον “El Nano” να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στη McLaren, παρόλο που ο ίδιος έλεγε συνέχεια ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ferrari, όταν μάλιστα το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς λήγει στο τέλος τού 2016.

Η McLaren, αυτή τη στιγμή, δεν έχει έναν οδηγό που μπορεί να βγάλει όλη την απόδοση του μονοθεσίου στην πίστα, με τον Jenson Button να μην έχει σταθερή απόδοση και λίγες φορές να θυμίζει ότι είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο επί κεφαλής τού McLaren Group, Ron Dennis, παραδέχεται ότι δε θ’ αποτελούσε εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη επιστροφή τού Ferni.

Ο στόχος όλων των ομάδων είναι να κερδίζουν αγώνες. Όποια είναι τα προβλήματα που έχει μια ομάδα που θέλει να κερδίζει, είτε είναι μηχανικά, είτε φορολογικά, είτε με ανθρώπους, πρέπει να τα λύσει. Ποτέ μη λες ποτέ.

Το 2015, η McLaren θα προμηθεύεται turbo V6 κινητήρες από τη Honda, και σίγουρα θα θέλει να μπει δυναμικά στην εποχή που θα συνεργάζεται ξανά με τους Ιάπωνες. Ο Alonso είναι σίγουρα ένας πραγματικός αντικαταστάτης τού Hamilton, και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα θέλει ο Alonso, διότι η McLaren και ο Dennis μπορεί να είχαν πολλές εντάσεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν ότι μιλάμε για επιτυχίες και χρήμα.

[Πηγή: BBC Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...