Η Ferrari εξέφρασε και έμπρακτα τη συμπαράστασή της στον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ferrari Fans

Η Ferrari σχεδίαζε ειδική εκδήλωση, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Michael Schumacher, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλο αγώνα για να βελτιωθεί η κατάστασή του. Φυσικά, η ιταλική ομάδα κράτησε τον λόγο της, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 200 οπαδοί της Scuderia και του Γερμανού στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Grenoble, προερχόμενοι από τα γαλλικά και ιταλικά club τής εταιρείας.

Η Ferrari δεν διάλεξε τυχαία τη σημερινή ημέρα, καθώς ο Γερμανός έκλεισε τα 45 του χρόνια, μαζί με τις ευχές των εκατομμυρίων οπαδών τής Formula 1. Ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, και ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος της Scuderia, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το νοσοκομείο, ώστε να ενημερώνονται διαρκώς για την πορεία τής ανάρρωσης του Schumi.

Schumi

Οι γιατροί μάς ενημερώνουν μόνο όταν υπάρχει κάτι σημαντικό, και, σύμφωνα με ειδικό νευροχειρουργό, ο Schumacher μπορεί να μείνει για εβδομάδες σε κώμα. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, με τους φόβους για το πώς θα είναι η ζωή του μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα να είναι αρκετοί. Θα χρειαστεί, όμως, να κάνουμε υπομονή εβδομάδων για να το μάθουμε αυτό, πάντα σύμφωνα με τους ειδικούς, και όχι με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=74XZrMCxwug

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AWFE8Y6LpSY

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...