Video: Δες ένα Toyota Tundra να… χορεύει!

Σχετικά άρθρα

Tundra

Το twerk ένας πολύ αισθησιακός χορός, όπου οι γυναίκες κουνούν με επιδεξιότητα τους γλουτούς τους, ένα θέαμα ιδιαίτερα ευχάριστο για εμάς τους άντρες. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει από όλες τις γυναίκες, αν θέλουμε να λέμε ότι γίνεται σωστά, γιατί απαιτείται η κατάλληλη τεχνική, αλλά και οι κατάλληλοι γλουτοί.

Ας περάσουμε, όμως, στα αυτοκίνητα! Όχι, το θέμα μας συνεχίζει να είναι το twerk, μόνο που θα πούμε τι χρειάζεται για να το κάνει ένα αυτοκίνητο: σίγουρα θα πρέπει να είναι pickup και να περάσει με αρκετή ταχύτητα πάνω από ένα πολύ ανώμαλο έδαφος!

Τι, νομίζεις ότι είμαι υπερβολικός και δεν μπορεί να γίνει; Το παρακάτω video θα σε διαψεύσει, καθώς να δούμε ένα Toyota Tundra να κινείται με τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και η Shakira!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr