Έκθεση Detroit: SRT Viper Stryker Green και TS Anodized Carbon Special Edition Package

Σχετικά άρθρα

SRT Viper Stryker Green (1)

H SRT στο περίπτερο της στην έκθεση του Detroit παρουσιάζει τόσο το νέο πράσινο χρώμα Stryker Green της Viper με το πακέτο Grand Touring, όσο και το Anodized Carbon Special Edition Package. Το πακέτο Grand Touring θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο παραπάνω χρώμα και στο μαύρο Venom Black, και αποτελείται από Nappa δερμάτινα καθίσματα, Bilstein DampTronic Select ανάρτηση και ESC με πέντε προγράμματα λειτουργίας.

SRT Viper GTS Anodized Carbon Special Edition Package (1)

Η Viper TS Anodized Carbon Special Edition Package θα βγει σε μόλις 50 μονάδες στη παραγωγή και διαθέτει μεταλλικό, ματ χρώμα, ζάντες ελαφρού κράματος σε χρώμα μαύρου χρωμίου, πορτοκαλί δαγκάνες φρένων και λεπτομέρεια από carbon fiber στο πίσω μέρος.

Αντίστοιχες αλλαγές έχει δεχθεί και το εσωτερικό με την Alcantara και το Nappa δέρμα να έχουν την τιμητική τους, ενώ ακριβώς όπως και στο εξωτερικό, έτσι και εδώ, υπάρχουν διάφορα carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τον Σεπτέμβριο το ανανεωμένο Ford F-150

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Ford θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του F-150. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Ford, Jim...