Ralph Gilles: Οι πωλήσεις της SRT Viper πηγαίνουν μια χαρά

Σχετικά άρθρα

2014 SRT Viper

Στις αρχές του Οκτώβρη είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Chrysler μειώνει τη παραγωγή της νέας SRT Viper λόγω χαμηλής ζήτησης, αλλά ο πρόεδρος της SRT, Ralph Gilles, σε δηλώσεις του διέψευσε την είδηση αυτή, λέγοντας πως οι παραγγελίες πάνω πολύ καλά, και δεν ανησυχεί γι’αυτές, με το εργοστάσιο να πρέπει να κατασκευάσει μερικές εκατοντάδες νέες Viper, ώστε να προλάβει τη ζήτηση.

Σύμφωνα με τον Gilles το πρόβλημα που η νέα Viper δεν πουλά όπως ήθελε η Chrysler εντοπίζεται στο γεγονός πως οι αντιπρόσωποι δεν αφήνουν στον υποψήφιο πελάτη που θέλει να ξοδέψει $130.000-$140.000, να παραμετροποιήσει τη Viper όπως αυτός επιθυμεί (χρώμα, εσωτερικό, επιπλέον εξοπλισμό, διακοσμητικές λωρίδες κτλ). Έριξε ουσιαστικά το πρόβλημα στο δίκτυο πωλήσεων της Chrysler, χαρακτηρίζοντας το πως δεν καταλαβαίνει πολύ καλά τη φιλοσοφία της SRΤ.

[Πηγή: Wards Auto]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Ιάπωνας Ken Okuyama παρουσίασε στη Villa d’Este το Kode61 Birdcage

Μετά τα Kode0 και Kode57, ο Ιάπωνας σχεδιαστής Ken Okuyama παρουσίασε στο φετινό Concorso d'Eleganza, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Villa d'Este, που...