Αντιμέτωπος με έως και 10 χρόνια φυλάκιση ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Ecclestone

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ο Bernie Ecclestone θα δικαστεί τον ερχόμενο Απρίλιο για την υπόθεση δωροδοκίας του Gerhard Gribkowsky. Ο Gribowsky έχει ήδη καταδικαστεί σε 8μιση χρόνια φυλάκιση, αφού ο δικαστής Peter Noll τον βρήκε ένοχο, στις κατηγορίες για χρηματισμό από τον Ecclestone. Στη νέα δίκη που θα γίνει στο Μόναχο, θα προεδρεύσει ξανά ο δικαστής Noll, κάτι που δεν πρέπει να ήχησε ευχάριστα στα αυτιά του Bernie, αφού ο κ.Noll είχε ισχυριστεί κατά τη διάρκεια της δίκης Gribkowsky, πως:

Ο κύριος Ecclestone είναι η κινητήρια δύναμη (της διαφθοράς).

Ο ισχυρός άντρας της Formula 1, παρά την παραίτησή του και την παράδοση των καθηκόντων του, εξακολουθεί να κάνει κουμάντο στα θέματα που αφορούν το σπορ. Όμως, πέρα από το εάν το αποτέλεσμα της ερχόμενης δίκης, θα του στερήσει αυτή τη δυνατότητα ή ακόμα και πολλά εκατομμύρια ως ποινή, ο Ecclestone έχει να φοβάται και για πιθανή φυλάκιση, η οποία σύμφωνα με την Bild daily, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 έτη!

Για την ώρα, ο Bernie Ecclestone δηλώνει ήρεμος για το αποτέλεσμα της δίκης, αποδεχόμενος το γεγονός πως πιθανή φυλάκιση, θα τελειώσει τη μακρά διαχείρισή του επί της Formula 1. Πάντως ο Βρετανός δεν έχει μόνο εχθρούς στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τον Dr Helmut Marko, τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα στην πρωταθλήτρια Red Bull, να δηλώνει:

Πρέπει να θεωρείται αθώος. Φυσικά και αυτές δεν είναι εύκολες καταστάσεις, αλλά μέχρι να υπάρξει μια απόφαση, θα παραμείνει συνεργάτης μας.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα