Τον Απρίλιο το νέο δικαστήριο του Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Ecclestone

Τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η νέα δικαστική διαμάχη του Bernie Ecclestone με την BayernLB. Ο αυτοκράτορας της Formula 1 θα δει το εσωτερικό άλλης μιας δικαστικής αίθουσας, αυτή τη φορά στο Μόναχο.

Η υπόθεση αφορά πάντα την υποτιθέμενη δωροδοκία του Gerhard Gribkowsky από τον 83χρονο Βρετανό, που πρόσφατα έδειξε το ενδιαφέρον του για την αγορά της πίστας του Nurburgring. Απτόητος όπως πάντα ο Ecclestone δήλωσε:

Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει δίκη, αφού υπάρχουν ήδη κατηγορίες. Μάλλον θα είμαι παρόν (στη δίκη), αφού δεν έχω κι άλλη επιλογή, αλλά μου αρέσει το Μόναχο, είναι μια πανέμορφη πόλη. Με τις καταθέσεις της Constantin έλλειπα από το γραφείο για 4 μέρες, αλλά μπορούσα ακόμα να κάνω δουλειά το απόγευμα και το βράδυ.

Ο Bernie δήλωσε ακόμα πως θα μπορούσε εύκολα να ρυθμίσει με διακανονισμό την δίκη του, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει ούτε με την BayernLB.

Αυτό θα ήταν λάθος γιατί δεν έχω κάνει κανένα λάθος. Το μόνο που θέλω είναι να αποδείξω την αθωότητά μου.

Ο Ecclestone παρόλο που αντιμετωπίζει δικαστήρια που μπορούν να του κοστίσουν πολλά εκατομμύρια, καθώς και την θέση του στον θρόνο της Formula 1, δείχνει να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην ανάπτυξη του αγαπημένου του μηχανοκίνητου αθλήματος. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως είναι σε συζητήσεις με 2 πιθανές νέες ομάδες που ενδιαφέρονται για την Formula 1, αλλά οι οποίες δεν είναι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου, όσο την κάνω καλά. Το βασικό είναι η F1 να παραμείνει στην πορεία που είναι και να είναι επικερδής. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Αν η Constantin Medien κερδίσει, θα πάρει απλά τα χρήματά της.

Πώς είναι όμως η ζωή της χλιδής και του πλούτου του Βρετανού; Ο Bernie στην ίδια συνέντευξή του στην Γερμανική Wirtschaftswoche απαντάει, μεταξύ σοβαρού κι αστείου:

Δεν μπορώ να σκεφτώ μια συγκεκριμένη χαρούμενη στιγμή στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος όταν βλέπω την οικογένειά και τα παιδιά μου χαρούμενα. (Όσο αφορά τα χρήματα) τα περισσότερα τα πήρε η πρώην γυναίκα μου στο διαζύγιο (γέλια), αλλά δεν πεινάω κιόλας. Ξοδεύω πολλά, δεν χρειάζομαι για παράδειγμα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, οδηγάω μια παλιά Mercedes, αλλά έχω και μια συλλογή από παλιά αγωνιστικά.

Προσωπικά θεωρώ πως είναι μετρημένες οι ώρες του Bernie στην Formula 1 και θα απομακρυνθεί αργά ή γρήγορα με ήπιο και μυστικό τρόπο.

[Πηγές: Reuters,WirtschaftsWoche]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...