Whiting: Θα δούμε άσχημα και περίεργα ρύγχη

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Race

Σε λίγες μέρες θα δούμε για πρώτη φορά τα μονοθέσια του 2014. Οι πληροφορίες για τα ρύγχη των μονοθεσίων έχουν αναλυθεί από το AutoBlog.gr, αλλά ακόμα και όσοι έχουν δει ήδη τα νέα μονοθέσια δηλώνουν πως από θέμα ομορφιάς δεν θα είναι ότι καλύτερο έχει δει η σύγχρονη Formula 1. Ο Charlie Whiting δήλωσε ενθουσιασμένος με τους νέους κινητήρες, αλλά λίγο διστακτικός όσο αφορά τη νέα σχεδίαση των μονοθεσίων:

Περιμένω με ανυπομονησία να δω πως θα δουλεύουν τα νέα power unit. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα προφανώς, αλλά έχουμε δει πολλές σχεδιάσεις που είναι περίεργες, με βάση τα προηγούμενα δεδομένα. Κυρίως στον σχεδιασμό του μπροστινού ρύγχους των μονοθεσίων.

Κάθε ομάδα προσπαθεί να ξεπεράσει το αεροδυναμικό μειονέκτημα του χαμηλώματος του ρύγχους και αυτό έχει επιφέρει πολλές διαφορετικές ιδέες. Νομίζω πως όσα θα δείτε θα είναι ενδιαφέροντα και θα χαρακτηριστούν από πολλούς λίγο άσχημα και περίεργα. Είμαι σίγουρος όμως πως θα τα συνηθίσουμε.

Οι ομάδες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα κάτω από το ρύγχος, αλλά με το ρύγχος τόσο χαμηλά υπάρχει μια κακή αεροδυναμική επίδραση ανάμεσα στην μπροστινή αεροτομή και το νέο ρύγχος. Οπότε κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να το αντιμετωπίσουν, ικανοποιώντας όμως και τις απαιτήσεις των κανόνων. Θα γίνουν όλα πολύ περίεργα.

[Πηγή: BadgerGP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...