Ecclestone: Ο Gene Haas δεν θα μπει στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Ως γνωστόν, η FIA άνοιξε τις διαδικασίες για τις αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται να καλύψουν την δωδέκατη θέση στο grid, από το πρωτάθλημα του 2015 ή του 2016. Μέσα στους ενδιαφερόμενους βρέθηκε και ο Αμερικανός Gene Haas, ο ιδρυτής, πρόεδρος και μοναδικός μέτοχος της Haas Automation. Ο Haas είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, με την εκτιμώμενη καθαρή αξία των περιουσιακών του στοιχείων να ανέρχεται στα 740.000.000$, και τρέφει μεγάλη αγάπη για τα μηχανοκίνητα σπορ, διατηρώντας την ομάδα Haas CNC Racing στο πρωτάθλημα NASCAR.

Πέρα από την οικονομική του επιφάνεια, ο Gene Haas διαθέτει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, αεροδυναμικές σήραγγες στον πλανήτη, με ομάδες από τα NASCAR, IndyCar, ALMS, αλλά και τη Formula 1, να την χρησιμοποιούν προς όφελός τους.

Όμως, ο Bernie Ecclestone δεν πιστεύει πως ο Αμερικανός θα εισέλθει τελικά στη Formula 1, αφού τα κόστη είναι πολύ μεγάλα.

Το θεωρώ απίθανο. Μιλούν (Haas) γι ‘αυτό το πράγμα εδώ και τρία χρόνια.

Κάποιος μπορεί να έχει 10 δισεκατομμύρια στην τράπεζα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα θέλει να τα ξοδέψει.

Να υπενθυμίσω πως η απόφαση της FIA, για το ποια ομάδα θα καλύψει την κενή θέση, θα γίνει γνωστή στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος δεν θεωρηθεί κατάλληλος, δεν θα επιλεγεί πρόσθετη ομάδα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα