H Audi θέλει να πιάσει την BMW στις πωλήσεις, φέρνοντας στην αγορά περισσότερα μοντέλα, στη παραγωγή το Allroad Shooting Brake Concept

Σχετικά άρθρα

audi rs7 vs bmw m6 (2)

Στο Νταβός αυτές τις ημέρες διεξάγεται το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εκεί όπου παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο CEO της Audi, Rupert Stadler δηλώνοντας πως για να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην BMW και στην Audi θα πρέπει η δεύτερη θα παρουσιάσει στην αγορά περισσότερα μοντέλα.Για εννέα συναπτά έτη, η BMW βρίσκεται στη κορυφή της πιο μεγαλύτερης πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως, με την Audi να την ακολουθεί στη δεύτερη θέση με διαφορά κοντά στις 80.000 αυτοκίνητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi δήλωσε πως τα SUV έχουν μέλλον, με την εταιρία του να βγάζει στη παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια 11 νέα αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται το Q1, το οποίο θα βγει στην αγορά το 2016, ενώ θα ακολουθήσουν τα Q2, Q4, Q6, Q8 και A9, με το τελευταίο να είναι διαθέσιμο σε coupe και allroad εκδόσεις.

Επίσης και το Allroad Shooting Brake Concept που είδαμε στο Detroit θα περάσει στη παραγωγή το 2016, ενώ υπάρχουν φήμες και για το S3 Plus το οποίο με τα 375 άλογα του θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο S3 και στο RS3.

http://www.youtube.com/watch?v=rzYAqrMro4s

[Πηγή: YouTube, AMS | Photo: André van Rooyen/Flickr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...