Video: Η Chevrolet μας δείχνει την τεχνολογία που διαθέτει η νέα Corvette Z06

Σχετικά άρθρα

corvette z06

H Chevrolet προ τριών εβδομάδων παρουσίασε την Z06 έκδοση της Corvette με τον Ryan Vaughan, design manager της Chevrolet να μας μιλά για την τεχνολογία που διαθέτει το αυτοκίνητο. Διαθέτει 8″ ψηφιακό πίνακα οργάνων με την GM να τοποθετεί σε αυτό το Performance Data Recorder.

Κάτω από το καπό υπάρχουν η Ζ06 εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο supercharged V8 6.2 λίτρων με κωδικό LT4. Ο supercharger είναι της Eaton με χωρητικότητα 1.7 λίτρων ενώ το όχημα διαθέτει φυσικά intercooler. «Στροφάρει» στις 20.000 σ.α.λ., 5.000 περισσότερες από τον supercharger της ZR1 και σηκώνει 0.65 bar μέγιστη πίεση υπερπλήρωσης.

Ο κινητήρας είναι ικανός για «τουλάχιστον» 625 ίππους και 861 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με Active Rev Match, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο με paddles. Αναφορικά με το τελευταίο, αξίζει να αναφέρουμε πως διαθέτει τέσσερα set σχέσεων και 5 συμπλέκτες. Καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με το 6-τάχυτο αυτόματο στην Stingray και είναι 4 κιλά ελαφρύτερο και 5% πιο αποδοτικό από αυτό!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BWv0M28oBWA

[Πηγή: GM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...