Η Mercedes-Benz λανσάρει την A45 AMG Petronas Green Edition στην Ιαπωνία [w/video]

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz A45 AMG Petronas Green Edition 1

Η τακτική της παρουσίασης και πώλησης μίας έκδοσης μόνο για μία αγορά δεν είναι νέα. Συμβαίνει στην Κίνα, στη Μ. Ανατολή αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, συμβαίνει στην Ιαπωνία. Έτσι, η Mercedes-Benz, παρουσίασε την PETRONAS Green Edition της A45 AMG.

Mercedes-Benz A45 AMG Petronas Green Edition 2

Η περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση, κατασκευάστηκε για να γιορτάσει την εμπλοκή της Petronas στην ομάδα Formula 1 της Mercedes. Διαθέτει το αεροδυναμικό πακέτο της AMG, είναι βαμμένη σε Cirrus White χρώμα με τις χαρακτηριστικού χρώματος ρίγες και ανθρακονημάτινους καθρέπτες. Αντίστοιχος είναι και ο διάκοσμος στο εσωτερικό.

Μόλις 30 Mercedes-Benz A45 AMG PETRONAS Green Edition θα κατασκευαστούν και όλες τους θα πωληθούν στην Ιαπωνία. Για την ιστορία, μηχανικά, είναι πανομοιότυπες με τις απλές.

http://youtu.be/NwTIrzm8YxA

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...