Η Jaguar εξετάζει το ενδεχόμενο για Targa έκδοση της F-Type

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type Targa

O αρχισχεδιαστής της Jaguar, Ian Callum μιλώντας στο βρετανικό Auto Express άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η εταιρία του να βγάλει στην αγορά την Targa έκδοση της F-Type.

Το μοναδικό στοιχείο που λειτουργεί ως τροχοπέδη ώστε η Jaguar να δώσει το πράσινο φως στο να περάσει στη παραγωγή η F-Type Targa είναι η εμπορική επιτυχία του μοντέλου. Ο Callum δήλωσε πως οι πωλήσεις της 911 Targa είναι το 10% της Porsche 911, αλλά το 10% της Jaguar είναι μικρότερο από το 10% της Γερμανικής εταιρίας.

Αν ποτέ η Jaguar αποφασίσει να το βγάλει στην αγορά, τότε θα εξοπλίσει την F-Type Targa με αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή, παρόμοια με αυτή της νέας 911 Targa.

Ο Callum έκλεισε τη συνέντευξή του επιβεβαιώνοντας πως η Jaguar εργάζεται πάνω σε 3-4 νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για την XS, το crossover της, την XJ facelift και τη νέα XF.

[Πηγή: Auto express | Rendering Photo: Autoprojecoes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...