Video: H Mercedes-Benz S-Class Coupe πιάστηκε στο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Η νέα Mercedes-Benz S-Class Coupe παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη και ήδη πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους, η οποία προφανώς πρόκειται για εκθεσιακό μοντέλο καθώς οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ο σχεδιασμός του πανέμορφου γερμανικού Coupe χαρακτηρίζεται από χυτές γραμμές και πανέμορφες καμπές. Καταφέρνει να “κρύψει” έως έναν βαθμό τα 5.027 mm του μήκους της (πλάτος 1.899 mm, ύψος 1.411 mm και 2.945 mm μεταξόνιο), ενώ στο εμπρός μέρος κλέβουν την παράσταση τα LED φωτιστικά σώματα με LED “φρύδια” ημέρας και στο πίσω, το όμορφο “σβήσιμο” της οροφής και τα φαρδιά φτερά.

Κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο twin-turbo V8 των 4.663 κ.εκ. και αποδίδει 455 άλογα με 700 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Η Coupe έκδοση της S-Class διαθέτει και επιδεικνύει κάθε gadget και κάθε σύστημα που έχει στη γκάμα της η Mercedes-Benz (Pre-Safe, Distronic Plus, Bas Plus, Collision Prevention Assist Plus κλπ). Επιπλέον, στην S-Class Coupe, κάνει το ντεμπούτο του το “Active Curve Tilting Function”, ένα σύστημα που συνεργάζεται με το Active Body Control και δύο κάμερες στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Όταν το σύστημα ανιχνεύσει στροφή έως και 15 μέτρα μπροστά από το όχημα, ξεκινά να “γέρνει” το αυτοκίνητο έως και 2.5 μοίρες (σαν μοτοσυκλέτα) για να μειώσει την διαμήκη επιτάχυνση που νιώθουν οι επιβάτες. Για την ιστορία, η Mercedes παρουσίασε ένα πρωτότυπο με ονομασία F400 Carving που διέθετε ένα παρόμοιο σύστημα πίσω στο 2001!

Ανυπομονώ να δω το αυτοκίνητο από κοντά στην έκθεση της Γενεύη!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...