Kehm: Η κατάσταση υγείας του Schumacher παραμένει αμετάβλητη

Σχετικά άρθρα

Michael-Schumacher-2970340

Πολλά έχουν ειπωθεί για την κατάσταση του Michael Schumacher, από τα διάφορα MME ανά τον κόσμο και το Autoblog.gr, αποφάσισε να μην αναδημοσιεύει οποιαδήποτε ανακριβή ή μη επίσημη είδηση για την κατάσταση του Γερμανού. Οι πληροφορίες για την υγεία του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Formula 1 που θα δημοσιεύονται, θα είναι μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις της μάνατζερ, των γιατρών και της οικογένειας Schumacher, εκτός και αν υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που να αναφέρουν σημαντική αλλαγή στην κατάσταση υγείας του άτυχου Γερμανού.

Ο λόγος είναι, πως οι τελευταίες ειδήσεις από το Grenoble που δημοσιεύτηκαν στο Γερμανικό Focus, ανέφεραν επιπλοκές στην προσπάθεια αφύπνισης του Schumi. Η μάνατζερ του, Sabine Kehm, έσπευσε χθες να διαψεύσει την παραπληροφόρηση του κοινού δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Η διαδικασία αφύπνισης μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό, που δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε παρερμήνευση της κατάστασης.

Η Kehm επέμεινε πως μόνο επίσημες ανακοινώσεις θα πρέπει να αναδημοσιεύονται και ο κόσμος θα πρέπει να εμπιστεύεται μόνο επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα. Η επίσημη κατάσταση του Schumacher είναι: “Αμετάβλητη”.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...