Button: Είμαστε πιο πίσω από ότι νομίζαμε

Σχετικά άρθρα

Jenson Button Bahrain

Ο Jenson Button παραδέχτηκε πως η McLaren είναι πιο πίσω απ’ ότι περίμενε σε αυτό το σημείο των δοκιμών, παρόλο που πολλοί βιάστηκαν να την τοποθετήσουν στις 2-3 υποψήφιες ομάδες για το φετινό πρωτάθλημα.

Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Νομίζω πως η βάση είναι καλή, αλλά ακόμα περιμένουμε τις αναβαθμίσεις. Ελπίζω το πρώτο αγωνιστικό πακέτο να μας φέρει πιο κοντά σε μερικά μονοθέσια, γιατί είμαστε πίσω από μερικές ομάδες αυτή τη στιγμή. Πιθανώς πίσω από περισσότερες από ότι νομίζαμε.

Σίγουρα το μονοθέσιο έχει δυνατότητες, αφήνει μια καλή αίσθηση. Έχουμε καλή κατανόηση του power unit και της χρήσης του ERS, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψουμε στις επιδόσεις. Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο όταν έχεις το αρχικό μονοθέσιο.

Ο Button άφησε να εννοηθεί ότι η McLaren σκοπεύει να δοκιμάσει το αγωνιστικό πακέτο του μονοθεσίου, μέχρι το τέλος των δοκιμών του Bahrain.

Θα υπάρξουν κάποια εξαρτήματα στις δοκιμές, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι όλα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τοποθετηθούν στο μονοθέσιο και ελπίζω να είναι αρκετά ώστε να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Μελβούρνη.

Οι ομάδες σίγουρα έχουν παρατηρήσει τους χρόνους και τις επιδόσεις των αντιπάλων τους και φαίνεται πως έχουν ενημερώσει τους οδηγούς τους, για να παίξουν και αυτοί τον ρόλο τους. Αν τώρα η McLaren είναι δυνατή και προσπαθεί να το κρύψει ή αν πραγματικά έχει κάποιο μειονέκτημα το οποίο πρέπει να καλύψει, πριν το πρώτο GP, θα μάθουμε σε 2 εβδομάδες.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...