Η ρωσική κυβέρνηση έδωσε στους ολυμπιονίκες του Σότσι, μερικές Mercedes

Σχετικά άρθρα

187943034

Η ρωσική κυβέρνηση επιβραβεύει τους αθλητές της που παίρνουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Λονδίνο τους είχε δώσει από ένα Audi στον καθένα, και τώρα στο Σότσι, ο Dmitry Medvedev έδωσε στους ολυμπιονίκες από μια Mercedes-Benz στον καθένα.

Συνολικά 44 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους Ρώσους αθλητές, με τους νικητές των χρυσών μεταλλίων να παίρνουν δώρο μια GL-Class, των ασημένιων μια ML-Class και των χάλκινων μια GLK. Εκτός από τα αυτοκίνητα, το κράτος έδωσε επιπλέον και χρηματικό bonus στους αθλητές ύψους $120.000 για το χρυσό μετάλλιο, $76.000 για το ασημένιο και $52.000 για το χάλκινο.

Τα αυτοκίνητα πληρώθηκαν από την Ρωσική ολυμπιακή επιτροπή, η οποία χρηματοδοτείται από τους 15 πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Roman Abramovich.

[Πηγή: RIA-NovostiThe Moscow Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...